Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Новоселиці відкрили меморіальну дошку на честь загиблого земляка

Дата: 08.11.2022 18:00
Кількість переглядів: 178

Фото без описуПам’ять загиблого Олександра Апостолова, який ціною власного життя став на захист нашої країни, вшанували відкриттям меморіальної дошки на фасаді Новоселицької школи, в якій він навчався. Право відкрити меморіальну дошку надали його односельцям-військовослужбовцям ЗСУ.

Народився Олександр Валерійович 2 квітня 1983 року в Новоселиці. В ньому завжди й проживав та працював.

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої кФото без описураїни та з введенням воєнного стану був мобілізований до Збройних Сил України. Він не вагаючись ні хвилини, як достойний син України, став на захист своєї держави. Проходив військову службу в 59-тій окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка м.Гайсин Вінницької області, з якої в березні відбув на передові рубежі захисту українських міст і сіл від російського загарбника. Мужньо та віддано виконував свій військовий обов'язок.

Загинув 9 квітня 2022 року внаслідок мінометного обстрілу с.Мирне на Миколаївщині. У Героя залишилася сестра.

Фото без описуУчасть в урочистих заходах з нагоди відкриття меморіальної дошки взяв селищний голова Володимир Коваленко. По закінченню яких, селищний голова разом з старостою Новоселицького старостинського округу Павлом Прокопенком відвідали могилу Олександра Апостолова, вклонилися його світлій пам’яті та вшанували хвилиною мовчання.

Меморіальна дошка, встановлена на честь загиблого земляка Апостолова Олександра Валерійовича, нагадуватиме всім нам, якою дорогою ціною виборюється наша свобода та незалежність.

Слава і вічна пам’ять Герою!

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора