Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 12:43
Кількість переглядів: 103

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Це свято тих людей, які присвятили себе благородній справі, адже ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Люди Вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей. Завдяки Вам, – справжнім творцям своєї справи, культура Катеринопільської територіальної громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими ідеями, цікавими формами роботи. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення, оскільки споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Висловлюємо слова щирої вдячності працівникам закладів культури громади, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки.

У цей святковий день сердечно бажаємо Вам доброго здоров’я, благополуччя, затишку в родинах, душевного тепла й енергії, нових професійних звершень на Вашій щоденній творчій ниві. Нехай здійсняться всі Ваші плани, надії та сподівання, а кожен день Вашого життя буде мирним, світлим і сонячним!

Зі святом!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора