Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників соціальної сфери

Дата: 06.11.2022 09:52
Кількість переглядів: 127

Фото без описуШановні працівники та ветерани соціальної сфери!

 Прийміть найщиріші вітання  з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери! 
  Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Ваша щоденна праця є вкрай важливою та необхідною. Адже вона безпосередньо пов'язана з турботою про пенсіонерів та інвалідів, сім'ї загиблих військовослужбовців, учасників АТО та  військовослужбовців і їх сім'ї, внутрішньо переміщених осіб, матерів і дітей, дітей – сиріт, малозабезпечених та багатодітних сімей,  робітників і безробітних, про їх життя, умови праці та відпочинку. Ви першими приймаєте на себе проблеми людей, їх біль та життєві негаразди, прагнете допомогти і підтримати кожного. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця соціального працівника. Це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за веліням совісті та покликом душі. 
У цей святковий день  висловлюємо вам щиру вдячність за працю, за благородство душі, чуйність і терпіння, які проявляєте щодня.
 Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добробуту,  невичерпної енергії  та життєвих гараздів. Нехай  добро, дароване людям, повертaється до вaс сторицею!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,
 депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора