Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем ракетних військ і артилерії та Днем інженерних військ.

Дата: 03.11.2022 11:05
Кількість переглядів: 221

Фото без описуСьогодні, 3 листопада, в Україні відзначають День ракетних військ і артилерії, а також День інженерних військ.

У 2022 році це свято набуло особливого значення через повномасштабну війну, розпочату російськими загарбниками. Українські ракетні війська і артилерія зараз роблять надзвичайний внесок в обороноздатність України. Вашу роботу неможливо переоцінити. Ви оберігаєте наше сьогодення та даруєте віру у майбутнє. Сьогодні, день тих людей, які зараз вирішують результат війни, ризикуючи власним життям заради нашої безпеки.

Щира вдячність та шана нашим військовим інженерам та артилеристам за їх віддану службу Українському народу, за їх доблесть, патріотизм, мужність за оборону нашої Батьківщини від російських загарбників. Завдяки вам Україна крок за кроком наближається до Перемоги. Схиляємо голови перед пам’яттю героїв – воїнів інженерних військ, артилеристів і ракетників, які віддали своє життя у боротьбі з ворогом за мирне майбутнє України...

У день вашого професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, сил і стійкості, щоб подолати труднощі воєнного часу й не втратити віри у кращий завтрашній день. А він обов’язково настане. Зичимо вам мирного неба, родинного щастя, добра й радості в житті!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет та селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора