Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги катеринопільчан, гостей, молоді та дітей селища

Дата: 21.10.2022 19:54
Кількість переглядів: 140

Фото без опису Нещодавно у Катеринополі  стався прикрий випадок - невідомими особами у вечірній час пошкоджено дерев’яну альтанку на центральній площі селища, яка є  окрасою та  одним  із найулюбленіших затишних місць відпочинку катеринопільчан та гостей.

  Особливо це місце відпочинку полюбляють діти та молодь селища. Майже щодня вони збираються на  цій площі, щоб поспілкуватися між собою та цікаво провести свій вільний час.
  Зауважимо, що це в нашій громаді  вже не перший такий випадок. Час від часу знаходяться ті, хто зловмисно руйнує  спільну власність всієї нашої громади: дитячі майданчики, огорожі, фонтан, лавочки, свердловину з питною водою та безліч іншого майна та ті, хто мовчки за цим споглядає, не повідомляючи про таких «героїв» ні місцеву владу, ні поліцію.  Як результат, маємо розбите, потрощене комунальне майно, що своїм гнітючим виглядом  спотворює естетичний та привабливий вигляд нашого селища. Фото без опису
  Сумно та прикро, що це відбувається в час, коли наші земляки, воїни-захисники на передових рубежах боронять  нашу  Батьківщину та кожного з нас  від окупації, віддаючи найцінніше - своє  здоров'я і життя,  а серед  жителі громади знаходяться ті, хто безсоромно руйнує те, що зроблено та робиться у селищі  для комфортного проживання кожного його мешканця. 
 Тож, звертаємось до мешканців Катеринопільської територіальної громади з проханням - давайте разом дбати, підтримувати та берегти спільне майно, красу рідного краю, поважати врешті-решт себе і місцевість, в якій ми живемо, де виховуються наші діти! 
  Також звертаємось до вчителів,  батьків нашого підростаючого покоління! Проведіть з своїми дітьми бесіди щодо їх поводження в громадських місцях  та пошани праці працівників по благоустрою  селища, адже тільки спільними зусиллями виховання ми зможемо сформувати  їх гідну самосвідомість та відповідальність за свої вчинки.
  Закликаємо і молоде покоління, бережіть наше спільне майно та підтримуйте санітарний стан території нашого рідного селища!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора