Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 21.10.2022 12:57
Кількість переглядів: 164

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради на ІІ півріччя 2022 року, 19 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання виконкому, яке провів селищний голова Володимир Коваленко. Участь в засіданні взяли запрошені керівники виконавчих органів селищної ради, начальник сектору поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області Анатолій Лимаренко та головний лікар Катеринопільського ЦПМСД Олена Пироженко.

В ході засідання розглянули необхідність внесення змін до діючих програм профілактики злочинності в Катеринопільській територіальній громаді Звенигородського району на 2021-2025 роки, розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік, економічного і соціального розвитку Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки та відповідно схвалили проекти рішень селищної ради щодо них. Також для забезпечення відповідного фінансування схвалених проектів змін до діючих програм, вирішення нагальних потреб в комунальних закладах освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та спорту розглянули пропозиції й схвалили внесення змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, дохідну частину бюджету пропонується збільшити з огляду на перевиконання дохідної частини бюджету територіальної громади за 9 місяців та за рахунок передачі Мокрокалигірською селищною радою субвенції в сумі 60 тис грн (на виплату заробітної плати з нарахуваннями по музичній школі в сумі 10,0 тис грн та на придбання продуктів харчування в сумі 10 тис.грн і паливно-мастильних матеріалів в сумі 40 тис.грн по Катеринопільській багатопрофільній лікарні). Відповідно збільшено видаткову частину загального фонду бюджету, в тому числі 366 тис.грн на виплату заробітної плати з нарахуваннями по музичній школі, 70 тис.грн на видатки закладу первинної медичної допомоги, 261,9 тис.грн на територіальний центр селищної ради, 61,2 тис.грн на фінансову підтримку Катеринопільської ДЮСШ, 80 тис.грн на проведення благоустрою населених пунктів, 100 тис.грн на опалення приміщення сектору поліцейської діяльності. Крім, того проведено перерозподіл видатків на нагальні потреби в межах головних розпорядників коштів. Зокрема, змінами передбачили 140 тис.грн на придбання твердопаливного котла для Катеринопільського ліцею.

Далі розглянули клопотання заявників щодо надання дозволу на видалення аварійних зелених насаджень, надали дозвіл на укладення правочину неповнолітнім, прийняли рішення про проведення перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку, заслухали інформацію про здійснення делегованих державою повноважень в галузі оборонної роботи на території Катеринопільської селищної територіальної громади.

Після розгляду всіх питань повістки денної селищний голова закрив засідання, подякувавши всім за роботу.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора