Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівників харчової промисловості

Дата: 16.10.2022 09:50
Кількість переглядів: 106

Фото без описуШановні працівники та ветерани харчової промисловості!
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!
Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства.
Завдяки вашій нелегкій щоденній праці на полицях наших магазинів панує  розмаїття м’ясних продуктів, олії, круп, хлібобулочних, кондитерських виробів, тощо. На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції харчування.
Цього року, ми переконались, що харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Адже, фахівці саме цього напрямку, злагоджено працюють в тилу, аби наші  Воїни, а також люди, які наразі, цього потребують найбільше - не залишились голодними. Вони вдень та вночі трудяться, не покладаючи рук - випікають та виготовляють продукцію, забезпечують нас якісними напоями хлібобулочними виробами, м’ясними, молочними продуктами та іншими.
У цей святковий день, дорогі трудівники харчової промисловості, прийміть найщиріші слова подяки та шани за вашу невтомну працю, за відповідальне ставлення до професійного обов’язку.
Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного добробуту, миру та життєвих гараздів. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним. Нехай повсякчас з вами будуть сила, витримка, оптимізм та благополуччя!

З повагою,
Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора