Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді відбувся захід з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва

Дата: 14.10.2022 20:01
Кількість переглядів: 112

Фото без описуЗ нагоди відзначення в нашій державі Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та 80-річчя створення УПА, селищний голова Володимир Коваленко разом із працівниками Катеринопільської селищної ради урочистою ходою поклали квіти до пам’ятних знаків героям Небесної сотні та загиблим учасникам АТО, на честь загиблих воїнів-земляків, пам’ятників воїнам-афганцям, сотнику Армії УНР, полковнику Вільного козацтва Семену Гризлу.

Вшановуючи усіх тих, хто ціною власного життя виборював незалежність і цілісність України, Володимир Андрійович зазначив, що 14 жовтня – особлива дата для кожного українця. Адже, в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників і захисниць рідної землі. Саме, День захисників та захисниць України – свято, яке уособлює мужність та героїзм оборонців і визволителів української землі на всіх етапах її історії. З початку повномасштабного вторгнення російського агресора на українські землі ми стали свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові. Фото без описуГероїчні подвиги наших захисників і захисниць назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додаючи сил та наснаги йти вперед та перемагати.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю.

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора