Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою-земляку Вадиму Дідківському з Петраківки

Дата: 14.10.2022 16:12
Кількість переглядів: 141

Фото без описуСьогодні, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка є покровителькою українського воїнства на території Петраківського закладу загальної середньої освіти відбулось відкриття меморіальної дошки воїну-захиснику, випускнику цього навчального закладу Дідківському Вадиму Юрійовичу, 16.10.1995 року народження, який віддав своє молоде життя за територіальну цілісність України, її благополуччя та за наше мирне майбутнє.

Загинув Вадим 2 травня 2022 року на Донеччині, до останнього подиху залишаючись вірним військовій присязі. Посмертно захисника нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Участь у заході з нагоди відкриття меморіальної дошки взяли рідні загиблого, селищний голова Володимир Коваленко, староста Петраківського старостинського округу Володимир Соколюк, учні, вчителі, друзі, знайомі та односельці бійця, у серцях яких він назавжди залишиться усміхненим, енергійним, життєлюбним і добрим.Фото без опису Протягом заходу присутні не стримували сліз у своїх виступах, пригадуючи, яким був Вадим у мирному житті.

Право відкрити меморіальну дошку надали рідним загиблого. Учасники заходу хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіальної дошки вшанували світлу пам'ять Вадима та усіх воїнів, які віддали своє життя за незалежність і цілісність України.

Пам'ять про загиблого Вадима Дідківського завжди буде жити у серцях рідних, всіх хто його знав, любив та поважав, хто жив, навчався і працював поряд із ним, а встановлена меморіальна дошка буде нагадувати прийдешнім поколінням про його героїчний внесок в оборону та визволення рідної Батьківщини.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора