Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади!

Дата: 29.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 230

Фото без описуЗ метою безпеки жителів громади на вулицях селища з настанням темної пори доби та забезпечення відео спостереження за в’їздами та виїздами в населений пункт частково відновлено з 19:30 до 23:00 (комендантської години) включення зовнішнього освітлення по центральних вулицях смт Катеринопіль: Соборна, Вільного Козацтва, В’ячеслава Чорновола, Козацька, Дружби, Сергія Єфремова та Комарова.

Звертаємо вашу увагу на те, що в умовах воєнного часу мережа зовнішнього освітлення територіальної громади не працювала понад 6 місяців. За цей час чимало освітлювальних пристроїв та іншого електрообладнання вийшло з ладу та потребують заміни чи ремонту. Тому, прохання із зрозумінням віднестися до цієї ситуації. А селищна рада в свою чергу буде вживати заходів щодо відновлення роботи мережі зовнішнього освітлення.

Також повідомляємо жителів сіл Катеринопільської територіальної громади щодо відновлення вуличного освітлення в їхніх населених пунктах. Селищним головою Володимиром Коваленком доручено старостам старостинських округів розглянути технічні можливості роботи зовнішньої мережі в кожному населеному пункті та врахувати думку сільських жителів щодо потреби освітлення вулиць у вечірній час. В разі прийняття рішення про відновлення роботи вуличного освітлення дотримуватись періоду його включення - з настанням темноти до початку комендантської години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора