Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося друге пленарне засідання 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання

Дата: 19.09.2022 17:49
Кількість переглядів: 272

Фото без опису16.09.2022 відбулося друге пленарне засідання 22 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання, на якому розглянули нагальні питання щодо забезпечення життєдіяльності і потреб підприємств, закладів комунальної власності та всієї територіальної громади в умовах воєнного стану.

Зокрема, внесено зміни у додаток 2 до Комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту Катеринопільської територіальної громади, створення та накопичення матеріально - технічного резерву громади щодо попередження і лФото без описуіквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2021 – 2025 роки, передбачивши ними закупівлю дозиметрів та інших засобів для потреб територіальної громади. Відповідно були внесені й зміни до визначеного переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг, доповнивши його необхідними найменуваннями витрат на придбання засобів цивільного захисту населення.

За клопотаннями керівників комунальних закладів охорони здоров’я внесено зміни до Програм розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" та "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік", якими передбачено внутрішній перерозподіл видатків із статті витрат по оплаті праці на оплату послуг за лабораторні дослідження, придбання медикаментів та продуктів харчування для стаціонарних хворих.

Далі розглянули та прийняли відповідні рішення із земельних питань і нерухомого майна комунальної власності.

З метою оперативності розгляду невідкладних питань щодо забезпечення потреб комунальних підприємств, закладів та територіальної громади в умовах воєнного стану 22 сесію Катеринопільської селищної ради не закрито. Третє пленарне засідання буде скликано по нагальній потребі.

Селищний голова Володимир Коваленко подякував депутатам за роботу та всім побажав миру і якнайшвидшої перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора