Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем працівника лісу

Дата: 18.09.2022 07:59
Кількість переглядів: 348

Фото без описуШановні працівники та ветерани лісового господарства!

 Щиро та сердечно вітаємо вас з професійним святом - Днем працівника лісу.
   Ваша професія – одна з найважливіших  професій, адже її обирають люди безмежно люблячі природу, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Саме ви своєю щоденною копіткою працею незалежно від пори роки та погодних умов дбаєте про гармонійну взаємодію суспільства і природи заради майбутніх поколінь нашої Катеринопільської територіальної громади.
    Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного скарбу – обов’язок не лише лісників, а й кожного жителя нашої громади.
     Дякуємо усім працівникам галузі та ветеранам лісової служби за сумлінну та невтомну працю, за розуміння та підтримку добрими справами .
      Від щирого серця бажаємо усім вам і вашим родинам мирного неба, міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя, впевненості у майбутньому, вагомих здобутків вам у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи.                                                         

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора