Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 16.09.2022 16:26
Кількість переглядів: 265

Фото без описуНещодавно у Катеринопільській селищній раді відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке розпочали із вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих захисників України.

Згідно порядку денного на розгляд засідання виконкому було внесено п’ять питань, які були розглянуті та по яких були прийняті відповідні рішення.

З метою приведення тарифів за послуги комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради у відповідність до збільшення вартості паливо-мастильних матеріалів, електроенергії та розміру мінімальної заробітної плати, які суттєво впливають на собівартість наданих послуг, розглянули проекти рішень щодо встановлення тарифів на 2023 рік за послуги з поводження з побутовими відходами для бюджетних установ, організацій та інших споживачів (крім населення), та з централізованого водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення. Після обговорення було прийнято рішення про направлення матеріалів у комунальне підприємство на доопрацювання.

Далі схвалили проекти рішень селищної ради щодо внесення змін до Програм розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" на 2022 рік" та комунального некомерційного підприємства "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік", будуть подані на розгляд селищної ради.

В рамках підготовки до опалювального сезону комунальногоФото без опису приміщення Публічної бібліотеки територіальної громади затвердили відповідну кошторисну документацію на проведення капітального ремонту частини системи опалення, а саме твердопаливного котла в котельні закладу.

Після розгляду всіх питань порядку денного селищний голова Володимир Коваленко закрив засідання, подякувавши членам виконкому за роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора