Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги жителів Катеринопільської територіальної громади, які мають можливість тимчасово прихистити у себе осіб, які переміщуються із зон ведення бойових дій!

Дата: 09.09.2022 17:19
Кількість переглядів: 292

Фото без опису Вже сьомий місяць Україна переживає найгірше випробування за всі роки незалежності внаслідок повномасштабної війни російської федерації проти нашої держави. Сьогодні, тисячі людей вимушені переселятися із зон, де ведуться бойові дії, до більш безпечних регіонів країни.

 У Катеринопільській селищній раді триває формування житлового резерву та бази даних осіб, які мають можливість тимчасово розмістити у себе людей, які через війну змушені залишити свої оселі.

 Тому, знову звертаємося з проханням до небайдужих мешканців нашої громади, котрі мають можливість прихистити таких осіб у своїх родинах або надати вільне житло, придатне для тимчасового проживання, особливо в осінньо-зимовий період та повідомити про його наявність відповідального працівника селищної ради з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 години за телефоном: 098-788-75-78


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора