Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг

Дата: 06.09.2022 09:53
Кількість переглядів: 310

На зображенні може бути: троянда та текст Шановні адміністратори відділу "Центр надання адміністративних послуг" Катеринопільської селищної ради!

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг!        Адміністратори ЦНАП – наша головна цінність та основа якісного сервісу. Щодня, саме до працівників ЦНАПу, звертається і отримує не лише якісне обслуговування, а й доброзичливе ставлення чимала кількість мешканців не тільки Катеринопільської територіальної громади, а й внутрішньо переміщенні особи, які залишили свої домівки в інших регіонах України через вторгнення росії на нашу землю.

Тож у цей день прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професiйний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні своїх обов’язків.

 З нагоди свята бажаємо вам міцного здоров’я і добробуту, миру і злагоди в родинах, результативності у виконанні фахових завдань, нових професійних здобутків, впевненості у майбутньому, успіхів та гарного настрою щодня. Нехай ваші професійні зусилля завжди будуть винагородженні повагою і довірою громадян.

 З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора