Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді відкрили меморіальну дошку загиблому герою-земляку Олександру Клименку з Новоселиці

Дата: 01.09.2022 15:53
Кількість переглядів: 267

Фото без опису Сьогодні на території Катеринопільського ліцею №1 відбулось відкриття меморіальної дошки воїну-захиснику, випускнику цього навчального закладу Клименко Олександру Руслановичу, 13.02.2000 року народження, який віддав своє молоде життя за територіальну цілісність України, її благополуччя та за наше мирне майбутнє.

 Загинув Олександр 22 червня 2022 року на Донеччині, будучи до останнього вірним Військовій присязі.

 Рідні загиблого, представники Катеринопільської селищної ради на чолі з селФото без описуищним головою Володимиром Коваленком, учні та працівники ліцею зібралися аби таким чином вшанувати пам'ять про нього. Почесне відкриття пам’ятної дошки воїну виконали його мама Любов Григорівна та сестра Юлія .

 Присутні хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіальної дошки вшанували пам'ять Олександра та усіх воїнів, які віддали своє життя за незалежність і цілісність України.

Пам'ять про загиблого Олександра Клименка завжди буде жити у наших серцях, а встановлена меморіальна дошка буде нагадувати усім поколінням про його героїчний внесок в оборону та визволення Батьківщини.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора