Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулась нарада з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату

Дата: 01.09.2022 13:24
Кількість переглядів: 344

Фото без опису 30.08.2022 року, селищний голова Володимир Коваленко провів нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів та структурних підрозділів апарату Катеринопільської селищної ради.

 В ході наради були розглянуті основні питання життєдіяльності територіальної громади. Першочергово було звернено увагу на підготовку закладів освіти до початку навчального року. Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Василь Бібік проінформував присутніх про вжиті підготовчі заходи по кожному навчальному закладу територіальної громади. Він відзначив, що в ході їх підготовки враховуються вимоги законодавства щодо діяльності цих закладів в умовах воєнного стану задля забезпечення збереження життя та здоров’я усіх учасників освітнього процесу.

 Далі відповідальні посадові особи, керівники комунальних підприємств та закладів селищної ради інформували про поточну ситуацію та вжиті першочергові кроки, спрямовані на забезпечення готовності підвідомчих об’єктів до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років.

 Селищний голова звернув увагу всіх учасників наради на існуючі в умовах воєнного стану ризики виникнення непередбачуваних ситуацій, які можуть вносити вагомі корективи в життєдіяльність та стабільну роботу всіх об’єктів комунальної власності. Особливо це стосується забезпечення безперебійного електропостачання до котелень, об’єктів водопостачання та водовідведення. Тому, до кожного керівника комунального підприємства та закладу доведено завдання забезпечити підвідомчі об’єкти електрогенераторами та вжити підготовчих заходів для забезпечення їхньої стабільної роботи в умовах надзвичайного стану.

 За результатами обговорення питання підготовки об’єктів комунальної власності до опалювального періоду селищним головою були надані відповідні доручення керівникам та посадовим особам селищної ради щодо активізації роботи по підготовці закладів до його своєчасного початку.Фото без опису

 На завершення наради обговорили і питання забезпечення благоустрою у територіальній громаді. Рекомендовано начальнику КП "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Петру Підгірному продовжити роботи щодо забезпечення благоустрою в селищі. А старостам старостинських округів забезпечити належний благоустрій на території підпорядкованих населених пунктів. При цьому особливу увагу звертати на благоустрій території кладовищ, узбіч вулиць та доріг комунальної власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора