Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2022 11:26
Кількість переглядів: 204

Фото без опису            Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

  Прийміть найщиріші вітання з Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Це світле свято і для тих, хто вчився, і тих, хто ще збирається до школи. Це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з вас, це цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 Для когось цей навчальний рік буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково урочистий і незабутній . Особливим і важливим цей день є для наших першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.

 У День знань хочемо висловити особливу подяку вчителям, які присвятили своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Вам довірено найбільше багатство нашої громади – діти. Дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, турботу, мудрість і терпіння.

З нагоди свята від щирого серця бажаємо усім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, миру, добра, благополуччя, невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай цей навчальний рік відкриє для вас нові горизонти й можливості, стане щасливим часом здійснення усіх планів, задумів, мрій та сподівань.

Сьогодні ми живемо в час військового стану і ми всі повинні бути згуртованими в ім'я великої Перемоги, Миру і відновлення нашої України.Нехай перший шкільний дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, в нашу Перемогу та в успіх розпочатих справ. Нехай новий навчальний рік буде мирний і стабільний, відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Зі святом вас усіх – з Днем знань!

З початком нового навчального року!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора