Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На стадіоні «Колос» смт Катеринопіль відбулася товариська зустріч в рамках футбольного турніру «Вперед до перемоги»

Дата: 29.08.2022 17:32
Кількість переглядів: 193

Фото без описуВчора, 28.08.2022р. на стадіоні «Колос» смт Катеринопіль відбулася товариська зустріч в рамках футбольного турніру «Вперед до перемоги» серед дітей 2011-2012р.н. та дітей 2013-2015р.н., в якій участь взяли команди Катеринопільської ДЮСШ, м. Городища та с.Лебедин.

За результами ігор серед команд вікової групи 2011-2012 р.н. перемогу здобули катеринопільчани ( тренер Анатолій Дубовцев)! Друге місце виборола команда городищан та відповідно третє місце залишилось у команди з Лебедина.

У віковій групі 2013-2015 р.н. перемогу здобула команда с.Лебедин. Друге місце в команди Катеринопільської ДЮСШ ( тренер Сергій Байдаченко) та третє місце в городищан.

На завершення турніру команда Катеринопільської ДЮСШ помірялась силами із командою с. Лебедин у грі з міні-футболу. Гра видалась видовищною та захоплюючою, а її результати стали приголомшливі - 6:1 на користь катеринопільчан!!!

Учасники футбольного турніру були нагороджені медалями, команди кубками, а самі спритні у командах та переможці в конкурсах /жонглювання, удар на точність, «битва капітанів», «битва воротарів»/індивідуальними призами.

Гра, конкурси та нагородження залишили всіх задоволеними та емоційно зарядженими на позитив і командний дух, який відіграє ключовий момент у здобутті перемоги.

Всіх учасників турніру гостинно частували смачною козацькою кашею, приготування якої організував Олександр Коваленко, депутат Черкаської обласної ради.

Призовий та нагородний фонд турніру допомогли наповнити місцеві благодійники Олександр Трохименко, депутат Катеринопільської селищноі ради, Олег Бабченко, директор ТОВ їм Гетьмана та Анатолій Дубовцев, директор Катеринопільської ДЮСШ. Дякуємо благодійникам та учасникам турніру за свято футболу в Катеринопільській територіальній громаді! Все буде Україна!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора