Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянули невідкладні питання

Дата: 30.08.2022 15:24
Кількість переглядів: 248

Фото без описуНа минулому тижні виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради зібрався на позачергове засідання з метою вирішення нагальних питань. Засідання провів селищний голова Володимир Коваленко.

Враховуючи невідкладні потреби в забезпечені добровольчого формування селищної територіальної громади необхідними матеріально-технічними засобами, речовим майном відповідно до сезону та спорядженням, внесли відповідні зміни до Програми Катеринопільської територіальної громади щодо забезпечення підготовки та функціонування територіальної оборони на 2022-2023 роки.

Після цього члени виконкому внесли зміни до бюджету селищної територіальної громади на 2022 рік, виділивши кошти на забезпечення потреб територіальної оборони та інші необхідні заходи, пов’язані з підготовкою об’єктів комунальної власності до опалювального періоду, фінансування мобілізаційних заходів, цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки в громаді.

Розглянувши клопотання начальника комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Петра Підгірного щодо погодження розрахунку поточних індивідуальних технічних нормативів використання питної води у с. Пальчик розроблених ТОВ "Нафтопромінвест" і погоджених управлінням екології та природних ресурсів Черкаської обласної державної адміністрації та сектором у Черкаській області Державного агентства водних ресурсів України, з метою забезпечення раціональногоФото без опису використання водних ресурсів та впорядкування документації, затвердили поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води на території цього населеного пункту.

За поданням служби у справах дітей селищної ради прийняли рішення щодо врегулювання статусу трьом дітям, які позбавлені батьківського піклування.

Після розгляду всіх питань внесених до повістки денної виконкому селищний голова закрив засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора