Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Команда Катеринопільської ДЮСШ прийняла участь в футбольному турнірі серед дітей 2008-2009 років народження, що проходив у Городищі

Дата: 27.08.2022 11:33
Кількість переглядів: 244

Фото без опису З нагоди Дня Незалежності України команда Катеринопільської ДЮСШ з своїм наставником та тренером Анатолієм Дубовцевим приймала участь в футбольному турнірі серед дітей 2008-2009 років народження, що проходив у Городищі Черкаського району.

Участь в турнірі брало три команди: «ЛНЗ» із Лебедина, «Юність» із м Городище та Катеринопільської ДЮСШ. Всі команди зіграли між собою та вирішили долю Кубка турніру.

Перше місце зайняла команда «ЛНЗ».

Друге місце виборола команда Катеринопільської ДЮСШ!

Третє місце у місцевої команди «Юність».

Кращим гравцем у Катеринопільській команді визнали Цехмістренко Марка!

Катеринопільська селищна рада разом із директором Катеринопільської ДЮСШФото без опису Анатолієм Дубовцевим висловлють вдячність Євгену Грендишу з Вербовця за надання автотраспорту для поїздки юних футболістів на турнір до м.Городище та на інші важливі спортивні заходи!

Окрема подяка батькам юних футболістів, які в такий складний час дозволили своїм дітям поїхати на ці змагання!

А найбільша подяка самим футболістам та їх тренеру Анатолію Дубовцеву за завзятість, наполегливість та гарні результати гри! Ви молодці! Вами пишається вся Катеринопільська територіальна громада! З такими козаками все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора