Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем незалежності України

Дата: 24.08.2022 10:14
Кількість переглядів: 630

Фото без описуШановні жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Незалежності України!

31-й рік поспіль наша держава відзначає головне національне свято – День Незалежності. Це свято стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролись за право жити та бути господарями на рідній землі.

На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і

незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є і наші земляки.

Шануємо кожного з них та схиляємо голову перед

пам’яттю усіх українських воїнів-захисників, волонтерів, мирних мешканців, які своїм життям заплатили за нашу незалежність.

Серця жителів Волині і Харківщини, Донбасу і Запоріжжя, Херсонщини та Сумщини, усіх міст, селищ і сіл України сьогодні б’ються у спільному прагненні. Переконані, що завдяки мужності наших захисників, незламності та єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми переможемо підступного ворога. Тільки разом ми досягнемо миру і злагоди у нашому спільному домі, та будемо наполегливо працювати над його відбудовою.

Дякуємо нашим захисникам, Збройним Силам України, усім мешканцям нашої громади, які сьогодні на фронті, які стоять на захисті своєї Батьківщини та наближають Перемогу.

Славний український народ показав усьому світу незламність характеру і силу духу, що буде прикладом наслідування для багатьох.

З нагоди свята щиро зичимо всім нам миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку, мудрості, витримки, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України і її народу.

Об’єднані і згуртовані ми обов’язково переможемо!

Віримо у наших людей! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу! Віримо у нашу Державу!

Слава Україні!Героям Слава!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора