Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося липневе засідання виконавчого комітету

Дата: 29.07.2022 09:28
Кількість переглядів: 222

Фото без опису 25 липня заступник селищного голови Ірина Міненко провела чергове засідання виконавчого комітету за участю керівників комунальних підприємств, закладів та структурних підрозділів селищної ради.

 На розгляд членів виконкому були внесені питання згідно плану роботи виконавчого комітету та ті, що потребували невідкладного розгляду.

 При внесенні змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 рік бралась до уваги необхідність вирішення найнагальніших питань та раціонального використання бюджетних коштів. Перевиконання дохідної частини бюджету за 6 місяців дало можливість збільшити видатки споживання загального фонду бюджету на потреби лікарень, освітянських закладів, на дороги і благоустрій, підготовку бюджетних закладів до опалювального сезону та інші невідкладні заходи. Зокрема:

-на Програму розвитку та підтримки КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" на суму майже 1 610 тис грн, з яких 900 тис грн на оплату теплопостачання та 600 тис грн на оплату електроенергії;

-на Програму розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги" на 2022 рік на суму – 702 тис грн, з яких 572,0 тис грн на оплату праці з нарахуваннями (для працівників фельдшерських пунктів);

-на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету - 600 тис грн;

-на Програму підтримки Катеринопільської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги Звенигородської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» на 2022 рік –80 тис грн;

-на забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю" на суму - 51,2 тис грн;

-на забезпечення діяльності бібліотек, музею та будинків культури на суму – 26,2 тис грн;

-на фінансову підтримку Катеринопільської ДЮСШ на суму – 46,1 тис грн;

-на Програму благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади на 2021-2022 роки – 83 тис.грн;

-на Програму безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство"Катеринопільської селищної ради на 2022-2023 роки на суму – 22,4 тис грн;

-на заклади загальної середньої освіти в сумі – 745 тис грн , з яких 437,9 тис грн на заробітну плату педагогічних працівників з нарахуваннями.

Крім того, в освітянській сфері здійснено перерозподіл видатків на суму 800 тис грн, з них на заробітну плату з нарахуваннями 730 тис грн.

 У зв’язку необхідністю придбання та встановлення твердопаливного котла, димохідної труби в Катеринопільському ЗЗСО №2, здійснено перерозподіл видатків розвитку, відповідно збільшено видатки відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради на суму – 236 тис грн.

 Також за листами розпорядників коштів, що фінансуються із бюджету територіальної громади та в зв’язку виробничою необхідністю у вирішені нагальних потреб здійснено перерозподіл видатків споживання у межах кошторисних призначень.

 Далі на виконання вимог нормативних актів розглянуто та затвержено форми розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, які подаються для їх встановлення.

 На засіданні виконкому також було розглянуто стан роботи із зверненнями громадян у апараті Катеринопільської селищної ради та її виконавчого комітету за І півріччя 2022 року та виконання цільових програм у сфері охорони здоров'я на території Катеринопільської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора