Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

До уваги депутатів Катеринопільської селищної ради

Дата: 12.07.2022 16:41
Кількість переглядів: 217

Фото без опису  22 липня о 09.00 годині, в актовому залі адмінприміщення селищної ради, відбудеться шосте  засідання 21 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.
На розгляд пленарного засідання вносяться наступні питання:

1.Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Катеринопільської селищної територіальної громади Черкаської області.

 

     2.Про хід виконання Програми організації харчування у закладах освіти Катеринопільської територіальної громади на 2021-2025 роки.

3. Про встановлення вартості харчування  та розмірів  плати за харчування дітей  у закладах освіти  комунальної власності Катеринопільської селищної територіальної громади.

4. Про припинення права користування земельною ділянкою.

5. Про внесення до договору оренди землі.

6. Про укладання договору оренди земельної ділянки з виробничим кооперативом «Будсервіс».

7. Про відмову у наданні дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватного підприємства «Агро Добробут».

     9. Про Програму підтримки  Катеринопільської  підстанції  структурного підрозділу  Звенигородської  станції екстреної (швидкої) медичної допомоги КНП «ОЦЕМД та  МК Черкаської  обласної ради» на 2022 рік.

10. Про прийняття в комунальну власність селищної територіальної громади транспортних засобів та передачу їх в оперативне управління.

11. Про передачу транспортного засобу комунальному підприємству «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» Катеринопільської селищної ради.

12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 11.02.2021 № 3-18/VIII.

13. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора