Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Коментар щодо нарахування та виплати заробітної плати працівникам Катеринопільської селищної ради

Дата: 02.07.2022 08:46
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

 Нещодавно  в соціальній мережі  Фейсбук  було оприлюднено  фотокопію штатного розпису працівників  апарату Катеринопільської селищної ради та її виконавчого комітету на 2022 рік. Тому, для внесення ясності  та запобігання спекуляції на цій темі надаємо роз’яснення та інформацію щодо  заробітних  плат працівників Катеринопільської селищної ради.  
 Нарахування та виплата заробітної плати працівникам органів місцевого самоврядування  проводиться у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від  9 березня 2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».  Надбавка    за   високі   досягнення   у   праці   є складовою заробітних плат всіх працівників органів місцевого самоврядування. 
 За аналітичними даними Департаменту фінансів Черкаської обласної військової адміністрації про фактично нараховану заробітну плату працівникам органів місцевого самоврядування станом на 01.05.2022 Катеринопільська селищна рада за своїми показниками знаходиться на 55 місці у рейтингу 66 територіальних громад Черкаської області. Якщо розмір середньомісячної заробітної плати  по територіальних громадах  області  складає 17097,8 грн, то у Катеринопільській селищній раді він становить лише 11772,6 грн. Зауважимо, що цей розмір середньомісячної плати є найнижчім серед трьох територіальних громад колишнього Катеринопільського району. Для порівняння розмір середньомісячної заробітної плати працівників Єрківської селищної ради– 15305,7 грн та Мокрокалигірської сільської ради -13973,5 грн.
 Також, хочемо проінформувати і про допомогу для ЗСУ та територіальної оборони, що щомісячно  передають  із своїх заробітних плат працівники Катеринопільської селищної ради. Так, починаючи з березня місяця, працівниками апарату селищної ради перераховано на допомогу військовим  понад 265,5 тис.грн, з них  майже 17,0 тис.грн  перераховано селищним головою Володимиром Коваленком. 
Крім того, допомогу військовим із своїх заробітних плат перерахували й працівники бібліотеки -19,6 тис.грн, музею та закладів культури -21,3 тис.грн, команди місцевої пожежної охорони (с.Лисича Балка) – 4,5 тис.грн та музичної школи – 18,9 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора