Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем державної служби

Дата: 23.06.2022 11:43
Кількість переглядів: 267

Фото без описуШановні державні службовці та ветерани державної служби!

 Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем державної служби!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу. І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. Саме на Вас покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення. Знання і сумлінне ставлення держслужбовців до виконання обов’язків є стійкою опорою у справі захисту громадян та добробуту держави.

З особливим теплом хочеться сьогодні подякувати за сумлінну та наполегливу працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

У день професійного свята зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, перемоги, мирного неба та добробуту. Нехай Ваші дії будуть мудрими , а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Хай кожен день Вашого життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям!

З повагою.

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора