Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем медичного працівника

Дата: 18.06.2022 21:25
Кількість переглядів: 171

Фото без опису Шановні працівники та ветерани медичної галузі Катеринопільської територіальної громади!

 Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

 Професія медика дуже важлива та необхідна для суспільства, адже на Ваших плечах лежить турбота та відповідальність за найвищу цінність на землі – людське життя. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію.

   Професія, яку Ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Лікарі, медсестри, фельдшера, санітари — у кожного з Вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини. Ваша професія почесна і вкрай непроста, адже ви лікуєте не лише тіло, а й зцілюєте душу, даруючи надію на одужання.

   Тож сьогодні прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь. У цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, благополуччя, миру, добра, невичерпної енергії та успіхів у професійній діяльності. Хай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям.      Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію,шаною та вдячністю від людей.

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора