A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось п'яте пленарне засідання позачергової 21 сесії селищної ради

Дата: 13.06.2022 17:57
Кількість переглядів: 257

Фото без опису 10 червня 2022 року в залі засідань Катеринопільської селищної ради, під головуванням селищного голови Володимира Коваленка, відбулося п’яте пленарне засідання позачергової  21 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання.
     На початку засідання депутати селищної ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять за загиблими воїнами-земляками, військовослужбовцями ЗСУ та співгромадянами внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
      Найважливішим питанням порядку денного, яке мали розглянути депутати, стало  питання надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади транспортного засобу.
       В ході засідання, головний лікар  КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" Людмила Борецька, повідомила, що у зв’язку з тим, що  два автомобілі швидкої медичної допомоги нашої лікарні були передані на передову військовим Збройних сил України, за сприяння місцевої влади, та завдяки тісній співпраціФото без опису з обласною радою, лікарня отримає  транспортний засіб від Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради.  
        Депутати одноголосно надали  згоду на прийняття транспортного засобу  із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області з балансу КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради"  у комунальну власність Катеринопільської селищної територіальної громади на баланс КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня"
        Також на засіданні були  розглянуті й інші питання, які потребували   невідкладного вирішення, зокрема й у сфері земельних відносин.
        Завершуючи засідання сесії селищний голова Володимир Коваленко подякував  за злагоджену роботу депутатам та закрив пленарне засідання 21 сесії селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора