Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося засідання комісії з найменування, перейменування вулиць, площ, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади.

Дата: 10.06.2022 09:36
Кількість переглядів: 193

Фото без опису 6 червня, під головуванням заступника селищного голови – начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я селищної ради Ірини Міненко відбулося засідання комісії з найменування, перейменування вулиць, площ, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади.

 На засіданні комісії було розглянуто звернення жителів вулиці Комарова смт Катеринопіль щодо перейменування вулиці на честь загиблого військовослужбовця ЗСУ Анатолія Федоренка, який загинув внаслідок росФото без описуійської збройної агресії проти України.

 В ході засідання члени комісії прийняли рішення: розпочати процедуру перейменування вулиці Комарова згідно Положення про порядок найменування та перейменування вулиць,.провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора