Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з святом Останнього дзвоника

Дата: 10.06.2022 11:25
Кількість переглядів: 209

Фото без опису        Шановні випускники, школярі, вчителі та батьки!

 Сьогодні, у всіх навчальних закладах нашої Катеринопільської територіальної громади мало б відбутися традиційне Свято останнього дзвоника. Школярі мали б прийти на святкову лінійку, отримати відзнаки за успішне навчання, попрощатися зі школою на час літніх канікул, а хтось – назавжди вирушити у доросле життя. У цей день мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям чудових слів…Проте цьогорічний останній дзвоник проходить в багатьох освітніх закладах нашої громади онлайн….

  Це, без перебільшення, був складний 2021-2022 навчальний рік для школярів, вчителів та батьків, адже майже весь рік навчання проходило дистанційно. Спочатку через коронавірус, а потім через російську збройну агресію проти нашої держави. Для багатьох школярів нетрадиційний останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.    Дорогі випускники, бажаємо вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами, здобутками та перемогами.

   Висловлюємо слова вдячності вчителям, які всім учням закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності та любов до Батьківщини.

   Шановні батьки, вітаємо вас з цим святом, адже в цей рік було витрачено чимало ваших старань і зусиль, ви як ніколи були надійною опорою та підтримкою для ваших дітей.

     У цей день щиро зичимо всім вам міцного здоров'я, родинного затишку, нових успіхів, життєвих сил, натхнення і мирного неба над головою.

 

  З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко.

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора