Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем журналіста

Дата: 06.06.2022 09:42
Кількість переглядів: 296

Фото без описуШановні журналісти Катеринопільської територіальної громади!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем журналіста!

День журналіста в Україні відзначають щорічно 6 червня. І ця дата обрана не випадково. Саме в цей день Національна спілка журналістів України була прийнята до лав Міжнародної федерації журналістів – найбільшої у світі організації професійних працівників ЗМІ.

Журналіст – це не просто професія, а покликання серця, це талант бачити суть події, відрізняти істину від неправди. Ця професія спонукає бути небайдужими до всього, що відбувається, завжди бути в епіцентрі найважливіших подій та заходів. Шлях журналіста непростий, іноді навіть небезпечний. Ви – лідери громадської думки, до яких прислухаються і яким довіряють.

Дякуємо Вам за активність, ентузіазм, принциповість та результативну співпрацю. У цей святковий день бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, щастя, благополуччя, невичерпної енергії , цікавих задумів, нових ідей, творчого натхнення та оптимізму. Нехай Ваша інформація завжди буде актуальною, і найголовніше такою, що сприятиме вкоріненню серед громадян високих цінностей і чеснот.

З повагою селищний голова    Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради

ви


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора