Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

АКТУАЛІЗАЦІЯ ДАНИХ В РЕЄСТРІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.06.2022 16:31
Кількість переглядів: 218

Фото без описуШановні мешканці Катеринопільської територіальної громади!
Для виконання п. 14 розділу VI Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» № 19871-ІХ від 05.11.2021 р., Катеринопільською селищною радою, її виконавчим органом проводиться підготовча робота по актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади.
Реєстр територіальної громади (далі Реєстр) — інформаційно-комунікаційна система, призначена для обробки визначеної Законом «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» інформації, що створюється, ведеться та адмініструється органом реєстрації у порядку, визначеному цим Законом. Тобто це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.
Актуалізація даних – це необхідність внесення актуальної інформації/змін до наявної інформації про особу в Реєстр територіальної громади.
Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.
Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились або потребують уточнення.
Додатково звертаємо увагу, на необхідність внесення відомостей про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей.
Актуалізація інформації в Реєстрі також необхідна в умовах надзвичайно активного впровадження додатку «Дія», адже ті жителі громади, які не актуалізують свої дані, не зможуть в повній мірі, отримати адміністративні послуги онлайн.
В зв’язку з вищезазначеним, просимо мешканців громади звернутися до спеціалістів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради, які відповідальні за роботу в Реєстрі територіальної громади, для перевірки існуючих електронних даних, з метою уточнення:
- чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру;
- чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців;
- чи внесені у базу даних відомості про неповнолітніх дітей.
При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати наступні документи (оригінали та копії):
1) паспорт громадянина України (у формі книжечки або ID–картка з довідкою про реєстрацію місця проживання);
2) свідоцтва про народження неповнолітніх дітей;
3) ідентифікаційний код (за наявності)
4) документ про право власності на будинок (за наявності).
Терміни звернення:
- для отримувачів субсидій та інших соціальних допомог до 01.08.2022 ;
- для інших категорій населення в найкоротші терміни.
Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Катеринопільської селищної ради, знаходиться за адресою: Черкаська обл., Звенигородський р-н, смт. Катеринопіль, вул. Семена Гризла, буд.12.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора