Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Міжнародний день захисту дітей представники Катеринопільської селищної ради привітали дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Дата: 01.06.2022 15:30
Кількість переглядів: 212

Фото без опису У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – майбутнє нашої держави і наша надія. Сьогодні мільйони українців докладають неймовірних зусиль, щоб вони почувалися у безпеці та щасливими.

 З нагоди свята, працівники служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг селищної ради відвідали у нашій громаді два дитячі будинки сімейного типу родин Романа та Валентини Лазаренків і Сергія та Любові Артеменків, а також прийомну сім’ю Віктора та Василини Шматків, де привітали з святом 22 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Вітаючи вихованців, представники селищної ради поспілкувалися з ними, вручили солодощі та побажали їм міцного здоров'я, радісного та щасливого дитинства під мирним небом, а прийомним батькам,Фото без опису батькам-вихователям подякували за щоденну кропітку працю і тепло їхніх сердець, якою вони діляться з дітьми.

 Бережіть своїх дітей, піклуйтесь про них, даруйте ім свою любов, адже вони сьогодні як ніколи потребуть нашої з вами уваги та підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора