Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях, які відбулись на території Катеринопільського лісництва

Дата: 26.05.2022 19:18
Кількість переглядів: 247

Фото без опису24 травня  на території Катеринопільського лісництва ДП «Звенигородське лісове господарство»  відбулись  тактико-спеціальні навчання з гасіння імпровізованої лісової пожежі, які вже традиційно щороку проводять працівники лісового господарства спільно з працівниками ДСНС Звени городського району.

Участь у заходах взяли селищний голова Володимир Коваленко, депутат Черкаської обласної ради Олександр Коваленко, начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, очільники та представники лісництв, що входять до складу ДП «Звенигородське лісове господарство», а також керманич та працівники Звенигородського районного УДСНС у Черкаській області.

Щороку лісові пожежі знищують гектари зелених насаджень. Вогонь завдає не лише колосальних збитків державі, але й спричинює непоправної шкоди довкіллю, забирає людські життя. Наші рятувальники прикладають максимум зусиль, аби зберегти їх від нищівної дії вогняної стихії.

Під час навчань гасили кілька вогнищ, демонструючи як швидко необхідно локалізувати полум‘я і приборкати вогонь і вчергове з цим впорались на відмінно.

Та все ж, незважаючи на протипожежну готовність рятівників, найкращий метод боротьби з вогнем у лісі – не допустити його появи. Адже головною причиною лісових пожеж є людський фактор та недбалість.

З настанням спеки значно підвищується пожежна небезпека в лісових масивах і лише власна відповідальна поведінка кожного з нас, стане запорукою збереження зелених багатств нашої Держави, - наголошують рятувальники.

Сьогодні кожен громадянин має розуміти та не додавати рятувальникам ще більше роботи своїми необдуманими вчинками, оскільки зараз, у воєнний час ми маємо об`єднатися і витрачати сили для нашої перемоги над ворогом.

Спільними зусиллями зможемо зберегти ліс!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора