Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем народження видатному земляку, Герою України, голові правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" Юрію Косюку!

Дата: 27.05.2022 10:57
Кількість переглядів: 449

Фото без описуСьогодні свій День народження відзначає наш видатний земляк, Герой України, голова правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" КОСЮК ЮРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ!
Шановний Юрію Анатолійовичу!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!
Ваш професіоналізм, лідерські якості, мудрість, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали Вам змогу досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути всенародне визнання.
Висловлюємо Вам слова глибокої вдячності за постійну підтримку, допомогу, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Катеринопільської територіальної громади.
У цей святковий день щиросердечно бажаємо Вам та Вашій родині міцного здоров’я, сімейного затишку та тепла, безмежного людського щастя, благополуччя та добра, життєвої наснаги та мирного неба, успішного здійснення всіх планів та задумів.
Хай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих порядних людей, які приноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної снаги.
Нехай накопичений Вами життєвий досвід і мудрість допомагають досягати нових висот, а нові ідеї та починання приносять лише радість і задоволення.
З повагою,
селищний голова Володимир Коваленко,
депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора