Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко відвідав шкільну еко-теплицю Катеринопільського ЗЗСО №2

Дата: 26.05.2022 18:12
Кількість переглядів: 413

Фото без описуСьогодні, селищний голова Володимир Коваленко відвідав шкільну еко-теплицю, Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №2, яку було відремонтовано завдяки участі у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно!», організованого Фондом "МХП-Громаді" . В реалізації якого також взяли участь учні, їх батьки, педагогічний і обслуговуючий колективи ЗЗСО №2 та Катеринопільська селищна рада, яка виступила надійним партнером по його співфінансуванню.

Під час огляду теплиці директор закладу Лідія Мандрика та Фото без описуЛюдмила Голуб, педагог-організатор цього ж закладу висловили задоволення її функціональністю, адже наразі можуть вже похвалитися першим зібраним врожаєм огірків, який отримано також в результаті дбайливого та правильного догляду за ними. Крім розкішних зелених кущів цих овочів, в центрі теплиці милують око і перші квіти чорнобривців та ніжних кал, багато інших видів розсади квітів були висаджені на клумбах біля школи та пам'ятного знаку жертвам Голодомору.

Під час огляду теплиці селищний Володимир Коваленко відмітив належний догляд, який здійснюється за рослинами та гарний результат спільної справи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора