Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

23 травня - День морської піхоти України

Дата: 23.05.2022 11:23
Кількість переглядів: 416

Фото без опису Сьогодні, професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

 Це свято доволі молоде, адже йоого започаткування відбулося у 2014 році. Тоді, вісім років тому, морським піхотинцям першим довелося пройти випробування на стійкість та вірність Військовій присязі Українському народові у протистоянні з російськими збройними силами в Автономній Республіці Крим.

 У 2022 році ви, не зрадивши своєї країни, в черговий раз підтвердили незмінне гасло морських піхотинців — «Вірні завжди!». Мужність, неймовірна сила духу і незламниий патріотизм кожного українського морпіха — взірець для наслідування. Ваша стійкість і безстрашність у боротьбі з російськими окупантами дає впевненість у перемогу України.

 Морська піхота – еліта Збройних сил України. На ваших беретах – меч, якір та крила, які символізують те, що ви виконуєте завдання морського та повітряного десанту, а також на суходолі.

 Сьогодні, ми з сумом згадуємо військовослужбовців — морпіхів, які загинули у боротьбі з підступним ворогом за незалежність нашої держави і мир на українській землі. Схиляємо голови перед кожним Героєм, пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях…

 Висловлюємо вдячність усім підрозділам морської  піхоти за зразкову службу. Ви, як ніхто інший, знаєте: носити берет морського піхотинця — почесно! Міцного здоров’я, миру, злагоди і благополуччя вам і вашим родинам. Добробуту та незламної віри у нашу перемогу!

Слава морській піхоті України!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора