Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У Катеринопільській територіальній громаді привітали ветеранів Другої світової війни

Дата: 09.05.2022 11:17
Кількість переглядів: 177

Фото без опису З нагоди Дня пам’яті й примирення та 77-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники Катеринопільської селищної ради відвідали ветеранів, що проживають на Катеринопільщині та привітали їх із травневими святами.

 Від імені Катеринопільського селищного голови Володимира Коваленка секретар селищної ради Наталія Арсентівна, голова ГО «Організація ветеранів України Катеринопільської територіальної громади» Микола Поліщук разом із Григорієм Медянівським подякували визволителям за мужність, силу духу, витримку та оптимізм. Кожному з них вручили квіти та подарункові набори.

 На сьогодні ветеранів Другої світової війни серед нас залишилось дуже мало. На території Катеринопільщини їх проживає лише троє. Це, Степан Павлович Уманський, 1923 р.н. із Новоселиці, Степан Макарович Поліщук, 1923 р.н із Катеринополя та Микола Самсонович Сокур, 1925 р.н. із Мокрої Калигірки.

 Спілкуючись із ветеранами, стає зрозуміло, що у такий нелегкий час вони подумки знову у лавах захисників рідної землі. І для всіх нас саме зараз набувають особливого значення слова мир та перемога. Ці слова дуже важливі як для тих, хто здобув перемогу для нас 77 років тому, так і для тих, хто виборює її зараз. Дякуємо нашим ветеранам! Бажаємо їм довгих років життя і віримо, що скоро настане мир та спокій.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора