Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

З нагоди Дня пам'яті та примирення і відзначення 77-річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селищі Катеринопіль відбулося покладання квітів

Дата: 08.05.2022 13:35
Кількість переглядів: 270

Фото без опису Сьогодні  ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, принісши 77 років тому мир і надію на нашу землю.
  Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму.
 Сьогодні ж завдання нашого покоління – відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї, дати відсіч російському агресору.
 Тож у ці світлі травневі дні згадуємо, вшановуємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на передовій, на б
локпостах, у волонтерських центрах, всюди, де кується наша українська міць.
  З нагоди Дня пам'яті та примирення і відзначення 77-річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селищі Катеринопіль відбулося покладання квітів та вінків до Обеліску Слави,пам'ятних знаків загиблим воїнам-афганцям та Героям Небесної Сотні.
 Світлу пам'ять полеглих захисників  величний подвиг яких і сьогодні залишається прикладом патріотизму та вірного служіння Батьківщині,  вшанували хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора