Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Допомога військовим Лисичобалківського старостинського округу

Дата: 06.05.2022 09:52
Кількість переглядів: 194

Фото без описуЖителі сіл Лисича Балка, Потоки, Кобилянка об'єдналися і вже котрий місяць поспіль готують різноманітні смаколики по своїх домівках та в приміщенні Лисичобалківської шкільної їдальні для військовослужбовців ЗСУ.

Люди постійно приносять та передають продукти харчування, овочі, консервацію, засоби гігієни та інші необхідні речі для військових, надають свій транспорт для перевезення допомоги.

Згуртовано перерФото без описуобили майже тонну м'яса птиці на тушонку для бійців. При цьому було задіяно 17 автоклавів, що надали місцеві жителі.

Сільські господині для захисників готували голубці, пиріжки, рогалики, домашню ковбасу, котлети, каші, біляші, вареники, налисники, котлети в тісті, печиво та інші смаколики. До Великодня напекли та передали бійцям пасочок.

За період воєнного стану мешканці сіл старостинського округу разом із волонтерами неодноразово передавали зібрану допомогу бійцям на Бахмут, Лисичанськ, Волноваху та інші дисФото без описулокаційні місця Донецької області.

Працівники старостинського округу та Лисичобалківського закладу загальної середньої освіти щомісячно переказують свою одноденну заробітну плату на допомогу військовим. До збору коштів долучаються і місцеві одноосібники та інші сільськогосподарські товаровиробники.

Дякуємо всім жителям Лисичобалківського старостинського округу за постійну допомогу та підтримку військовослужбовців Збройних Сил України та батальйону територіальної оборони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора