Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Допомога мешканців Вікнинського старостинського округу захисникам України

Дата: 04.05.2022 16:24
Кількість переглядів: 227

Фото без описуМешканці сіл Вікнине та Грушківка з перших днів війни активно допомагають військовослужбовцям Збройних Сил України, батальйону територіальної оборони та внутрішньо переміщеним особам. До цієї доброї справи найактивніше долучилися учні та працівники Вікнинської гімназії. Вони, окрім основної допомоги по збору коштів та продуктів харчування, ще радують захисників власноручно виробленими оберегами та смачною випічкою.

Жителями старостинського округу зібрано 33,0 тис грн для придбання захисникам бронежилетів. Ще ними зібрано 6,5 тис грн на утримання місцевої самоохорони. Додатково працівники старостинського округу та місцевої гімназії щомісячно переказують свій одноденний заробіток на допомогу Збройним Силам України.Фото без опису

Крім того, жителями сіл зібрано та передано бійцям і внутрішньо переміщеним особам продукти харчування: картоплі, інших овочів та фруктів понад 3,5т, різних видів консервації понад 3,0т, крупів 100кг, миючих та гігієнічних засобів 200кг.

Також, ними перероблено 1200,0кг м’яса птиці. Зокрема, виготовлено 1100 півлітрових та 120 літрових банок тушонки.

Наразі, робота продовжується. Кожен із жителів старається допомогти всім, чим може нашим захисникам, щоб якнайшвидше разом перемогти агресора України.

Активно долучаються до формування та відправлення допомоги через волонтерський центр Катеринопільщини та самостійно доставляють допомогу своїм землякам, які боронять передові рубежі нашої держави.

Дякуємо громаді Вікнинського старостинського округу та учням і працівникам Вікнинської гімназії за допомогу армії ЗСУ, територіальній обороні та вимушеним переселенцям.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора