Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулося третє засідання двадцять першої сесії селищної ради

Дата: 29.04.2022 14:44
Кількість переглядів: 205

Фото без опису 28 квітня в актовому залі адмінприміщення селищної ради відбулося третє засідання 21 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання, на якому були присутні керівники комунальних підприємств та закладів, структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів.

 Розпочали роботу із вшанування хвилиною мовчання пам’яті за загиблими воїнами-земляками, військовослужбовцями ЗСУ та співгромадянами внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Депутати в робочому порядку розглянули питання, що потребували невідкладного розгляду для забезпечення господарської діяльності селищної ради, її комунального підприємства та суб’єктів аграрного сектору в умовах воєнного стану.

 З метою реалізації комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території населених пунктів територіальної громади та покращення їх естетичного вигляду для створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку була прийнята Програма безповоротної фінансової підтримки комунального підприємства "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство" Катеринопільської селищної ради на 2022-2023 роки.

 Відповідно до рішення виконавчого комітету щодо результатів проведених громадських обговорень, враховуючи пропозиції громадян, висловлених під час їх проведення та висновку постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та житлово – комунального господарства, було прийняте рішення щодо перейменування смт Катеринопіль провулка Енгельса на провулок Луговий, провулка Карла Маркса на провулок Студінський, в с.Петраківка провулка Жукова на провулок Яблуневий, в с. Вікнине вулицю Третяка на вулицю Центральна та в с. Пальчик вулицю Терешкової на вулицю Миру.Фото без опису

 Далі було розглянуто земельні питання. Зокрема, розглянули клопотання сільськогосподарських господарств щодо укладання та поновлення договорів оренди землі. Враховуючи ″Перехідні положення″ Земельного кодексу України щодо розпорядження землею в умовах введеного воєнного стану та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища, заявникам продовжено користування на умовах оренди земельними ділянками комунальної власності на один рік. Також було надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту села Грушківка.

Фото без опису В зв’язку з наявною потребою в закупівлі товарів, робіт і послуг та у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №169 "Про деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану" внести зміни до переліку та обсягів закупівель товарів, що необхідно здійснити для забезпечення потреб Катеринопільської селищної ради.

 Закриваючи роботу третього засідання 21 сесії, селищний голова подякував депутатам за роботу та побажав всім присутнім в залі миру, злагоди та глибокої віри в швидку перемогу України.

 Наступне засідання не закритої 21 сесії селищної ради депутати зберуться по мірі необхідності розгляду невідкладних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора