Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Воскресінням Христовим

Дата: 24.04.2022 09:35
Кількість переглядів: 174

Фото без опису    Шановні жителі та гості Катеринопільської                           територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з найвеличнішим святом - Воскресінням Христовим!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне, яке приходить разом з квітучою і теплою весною та наповнює людські серця добром і любов’ю. Великдень є символом загального відродження, оновлення всього сущого, що дарує людям віру в перемогу світла над темрявою.

 Пасхальна радість дарує нам надію й силу, з якими ми дивимося у майбутнє, спонукає до єдності задля спільного блага. Єдність, яка заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде згуртовувати всіх нас на нашому спільному шляху.

 Саме в цей час наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом.

 Сьогодні ми висловлюємо безмежну вдячність нашим ЗАХИСНИКАМ, які мужньо боронять рідну країну від російської орди, а також усім, хто на своєму фронті працює задля МИРУ та ПЕРЕМОГИ! Схиляємо голови перед ГЕРОЯМИ, які віддали свої життя за Україну.

 У це світле свято щиро бажаємо усім Вам міцного здоров’я, родинного затишку в кожній домівці нашої громади, добробуту, Божого благословення, сил та терпіння перебороти усі труднощі, які випали на долю нашої країни та кожного із нас.

 Нехай Великодні дзвони озвуться у кожному серці вірою, надією і любов’ю. Хай Господь береже наших воїнів, допоможе загоїти біль гірких втрат, відродити із руїн міста, селища і села та додасть сил і впевненості в мирне майбутнє України!

 З вірою у ПЕРЕМОГУ!

 ХРИСТОС ВОСКРЕС!
 ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

З повагою.
Селищний голова Володимир Коваленко,
виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора