Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Допомога Кайтанівського старостинського округу захисникам України

Дата: 21.04.2022 18:04
Кількість переглядів: 240

Фото без описуКайтанівська громада, об’єднавшись у допомозі військовослужбовцям, зібрала понад 100,2 тис грн для потреб армії. До збору коштів активно долучились небайдужі жителі та вихідці села, місцеві підприємці та фермери.

Із зібраних коштів передали майже 49,0 тис грн для придбання бронежилетів для територіальної оборони та ще 1,4 тис грн для їхніх інших потреб, 38,0 тис грн перерахувалиФото без опису на рахунок ЗСУ, на 5,0 тис грн закупили тютюнові вироби, засоби гігієни та питну воду, які передали бійцям разом із гуманітарним вантажем на передову.

Також сільська громада згуртувалася та власноручно виготовила 1612 банок тушонки та 750 кг різної випічки. Попрацювали і над виготовленням маскувальних сіток. Додатково зібрали допомогу у вигляді різної консервації сала, паштетів, салатів, огірків, помідорів в кількості понад 400 банок та майже 2 тонн овочів. Все це кайтанівці відправили вФото без описуійськовослужбовцям на передову.

Робота по збору коштів та продуктів харчування для потреб захисників в Кайтанівці продовжується. Кожен житель села до такої допомоги відноситься відповідально, адже на захист України стали 42 їхніх односельців.

Дякуємо мешканцям Кайтанівського старостинського округу за допомогу армії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора