Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відкритий лист селищного голови щодо проведення Великоднього богослужіння

Дата: 18.04.2022 17:10
Кількість переглядів: 203

Фото без опису Наближається одне з найбільших православних свят - Христове Воскресіння, святкування якого передують багатолюдні богослужіння. На жаль, цьогорічне Великоднє свято припадає на період введеного воєнного стану в країні і тому закликаю керівників - настоятелів та прихожан храмів і церков, що знаходяться в населених пунктах Катеринопільської територіальної громади із розумінням віднестися до неухильного дотримання комендантської години та її застережень.

 Враховуючи дію комендантської години на території Черкаської області і відповідно Катеринопільської територіальної громади з 21.30 до 06.00 та з метою забезпечення безпеки громадян, пропоную священнослужителям довеликодні вечірні богослужіння проводити і закінчувати до її початку, тобто до 21.00, а Великоднє недільне розпочати 24 квітня після її завершення, з 07.00 ранку.

 Мешканців та гостей територіальної громади під час Великодніх свят прошу не нехтувати сигналом оповіщення щодо повітряної тривоги та в разі його подання невідкладно перейти до укриття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора