Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Катеринопільській шкільній еко-теплиці зацвіли кали!

Дата: 11.04.2022 15:00
Кількість переглядів: 177

Фото без опису Наприкінці 2021 року на базі Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №2 було урочисто відкрито шкільну теплицю, яку відремонтували, взявши участь у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно!», організованого Благодійним фондом «МХП-Громаді». В реалізації якого також взяли участь учні, їх батьки, педагогічний і обслуговуючий колективи ЗЗСО №2 та Катеринопільська селищна рада, яка виступила надійним партнером по його співфінансуванню.

 Одним із керівників проекту був педагог-організатор цього навчального закладу Людмила Голуб, яка сьогодні люб'язно показала теплицю.

 Серед розкішних вазонів, які себе комфортно почувають, вже рясніють рядочками розсада чорнобривців та кущики огірків. Зі слів Людмили Василівни, вже зібрано вирощену зелень цибулі та кропу. Наразі практикують над вирощуванням огірків та розсади квітів.

 Окрасою шкільної еко-теплиці є білосніжні квіти кал, вирощені дбайливими руками шкільних дослідників, які і надалі планують їх розмножувати та вирощувати. Як все це виглядає, показуємо на світлинах.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора