Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В Катеринопільській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 30.03.2022 10:29
Кількість переглядів: 147

Фото без опису 29.03.2022 в залі засідань члени виконкому зібралися, щоб розглянути питання, що потребували невідкладного вирішення. За пропозицією селищного голови Володимира Коваленка перед початком засідання хвилиною мовчання було вшановано загиблих захисників України, що віддали своє життя обороняючи свободу та незалежність нашої держави.

 Першочергово розглянули питання щодо внесення змін до Програми Катеринопільської територіальної громади щодо забезпечення підготовки та функціонування територіальної оборони на 2022-2023 роки, яка приймалася ще до початку війни. Враховуючи нові виклики та підхід до організації забезпечення територіальної оборони вже в умовах воєнного часу, було прийнято рішення вищеназвану Програму затвердити в новій редакції.

 Далі було розглянуто питання щодо внесення змін до бюджету Катеринопільської селищної територіальної громади на 2022 рік, зокрема перерозподілу коштів в межах їх розпорядників та збільшення видатків на реалізацію завдань територіальної оборони.

 Також були розглянуті питання щодо зняття з квартирного обліку учасника АТО, що вже скористався своїм правом на поліпшення житлових умов, та внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради щодо встановлення піклування над однією дитиною-сиротою.

 Закриваючи засідання, селищний голова вказав начальнику відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства селищної ради Максиму Левчуку та начальнику КП «Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство» Петру Підгірному на необхідність належної організації робіт з прибирання і благоустрою території громади, залучивши до цього керівників підприємств, організацій, закладів та установ, старост старостинських округів, місцевих підприємців, безробітних громадян та мешканців Катеринопільської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора