Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА КОВАЛЕНКА

Дата: 29.03.2022 16:20
Кількість переглядів: 134

Фото без опису Шановні мешканці приватного сектору, керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичні особи-підприємці, звертаюсь до Вас з особливим проханням та закликом - навести лад на прилеглих територіях ваших установ, прибрати ділянки біля підвідомчих приміщень, споруд, офісів, магазинів і кафе, подбати про чистоту на прибудинкових територіях приватних садиб та багатоповерхівок.

 Традиційно, навесні кожного року громади України проводять комплекс заходів із забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах підвідомчих територій, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, вулиць, доріг, кладовищ, братських могил, очищення від сміття берегів водойм, зон відпочинку.

 Ось і в цьому році якраз настав час для такого генерального прибирання, щоб причепурити свої двори, вулиці та населені пункти в цілому. Але весь український народ постав перед великим випробуванням – нападом російського агресора на нашу країну. Ми вже всі об’єдналися у визвольній боротьбі за незалежність України, показавши ворогові великий народний супротив, як на передових рубежах, так і в тилу. Щоденно в умовах воєнного часу нам всім приходиться жити і працювати у зовсім незвичних умовах та знаходити сили і можливості, щоб забезпечувати свою життєдіяльність. Ми й зараз не можемо опустити руки та не прибрати нашу рідну землю.

 Нагадую, що заходи з прибирання та благоустрою є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища та під час їх проведення прошу врахувати такі заборони:

• складання сміття та промислових відходів та їх вивезення у не визначені для цього місця;

• винесення сміття, прибраного з територій підприємств, організацій, установ, прибудинкових територій, тротуарів, газонів на зелені смуги вулиць і провулків, а також складування на них інших видів відходів;

• відходи деревини (гілля) та опалого листя забороняється складувати на контейнерних майданчиках та інших територіях населених пунктів;

• суворо заборонено спалювання сухої рослинності та всіх видів твердих побутових відходів.

 Тому, незважаючи на непростий теперішній час, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в одній територіальній громаді. Тож, давайте, разом зробимо наш спільний дім чистим, привабливим та охайним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора