Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2022 10:58
Кількість переглядів: 149

Фото без описуШановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України, добровольці-волонтери, наші героїчні захисники!

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які у 2014 році свідомо, за покликом серця, стали на захист Батьківщини, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності.

Сьогодні вільний та героїчний український народ знову захищає свою землю від ворога. Десятки тисяч добровольців стоять на смерть заради перемоги над російським агресором. По всій країні розгорнута система територіальної оборони, створена міцна мережа добровольчих формувань територіальних громад, які разом із Збройними Силами України боронять міста, селища та села нашої держави.

Українські добровольці одні з перших показали приклад справжньої відданості своєму народу та Батьківщині.Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій рідній землі.

Ми пишаємося нашими земляками, які були у перших рядах Героїв-добровольців у 2014 році, і які в 2022 році знову добровільно взяли зброю та стали на захист своїх батьків, жінок, дітей, всієї території рідної Батьківщини.

Сьогодні ж, схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким вже не судилося повернутися до рідних домівок. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті -Героями.

Катеринопільська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють вдячність усім нашим добровольцям - землякам, хто ніс і несе військову службу, захищає рідну Батьківщину, ризикуючи найціннішим – своїм життям. Також щира подяка добровольцям-волонтерам, які допомагали і допомагають нашим воїнам, роблять все можливе, щоб полегшити життя біженцям-жертвам російської агресії.

Ви приклад патріотизму та любові до рідної землі.

Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.

Кожному добровольцю пошана і повага!

Повертайтесь живими!

Разом до Перемоги!

Слава Україні! Слава українським добровольцям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора