Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради

Дата: 11.03.2022 11:55
Кількість переглядів: 173

Фото без опису Позачергове засідання виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради 9 березня розпочалося із вшанування 208-ої річниці від дня народження українського поета, мислителя, громадського діяча, українського пророка та нашого земляка Тараса Григоровича Шевченка.

 Селищний голова Володимир Коваленко у своєму вступному слові відмітив, що до сьогодні прикладом Шевченка надихається багато людей. А його пророчі слова дають нові сили та відданість своєму народові нашим героям-захисникам, які героїчно боронять сьогодні нашу землю. Тарас Шевченко був і залишається символом боротьби багатьох поколінь українців за свободу та незалежність, як у ХІХ та ХХ століттях, так і у ХХІ столітті, коли Росія вкотре намагається знищити все українське. На сьогодні наша держава, боронячись від російського агресора, перебуває у воєнному стані. На східних, південних рубежах та біля столиці України відбуваються запеклі бойові дії, майже по всій території нашої країни йдуть артобстріли та бомбардування, в результаті яких гинуть захисники України та тисячі мирних людей - чоловіків, жінок, безвинних дітей.

 Серед загиблих військовослужбовців є і наш молодий земляк Павло Захаров, який поліг, захищаючи місто Маріуполь.

 Члени виконкому вшанували пам'ять нашого загиблого земляка Павла Захарова, всіх загиблих військовослужбовців та мирне населення країни, які загинули в результаті збройної агресії Російської Федерації проти України, хвилиною мовчання.

 Далі розглянули невідкладні питання, які незважаючи на воєнний стан необхідно приймати для забезпечення вирішення поточних питань життєдіяльності громади.

 За результатами проведеного конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Катеринопільської територіальної громади були визначені переможці конкурсу. Ними стали такі підприємці:

ФОП Човник Василь Петрович на автобусних маршрутах № 108 "Катеринопіль- Новоукраїнка" та № 112 "Катеринопіль - Розсохуватка";

ФОП Чернега Василь Павлович на автобусному маршруті № 102 "Кобилянка - Катеринопіль";

ФОП Кущовий Анатолій Васильович на автобусному маршруті № 103 "Катеринопіль - Стійкове";

ФОП Вовкодав Людмила Вікторівна на автобусному маршруті № 104 "Катеринопіль - Ямпіль".

 Відповідні договори з перевізниками будуть укладені після набрання чинності прийнятих рішень виконавчого комітету.

 Обговорено також питання перевезення пасажирів на цих маршрутах в умовах воєнного стану та нестачі з паливно-мастильних матеріалів. За узгодженням із перевізниками та старостами старостинських округів досягнуто домовленостей, що пільгове перевезення окремих категорій громадян буде здійснюватись у день Фото без описуздійснення маршруту - щосереди.

 Далі з метою забезпечення належних умов проживання, виховання, навчання, захисту житлових та майнових прав було встановлено опіку, піклування над трьома малолітніми дітьми-сиротами.

 Після розгляду всіх питань повістки денної, селищний голова закрив засідання, подякувавши членам виконкому за оперативність та злагодженість в роботі засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора